Traiteurgerechten Restaurant De Ooievaar

Afhaalmenu en andere traiteurmogelijkheden zaterdag 8 en zondag 9 Mei 2021

- Koud voorgerecht: € 18

Tataki van tonijn / fregola ras el hanout / gazpacho van tomaat / basilicum / koekje van kaas

- Warm voorgerecht: € 18

Roodbaars / wok asperges-sojascheut / zoetpuntpaprika / doperwt / vindaloo currysaus

- Tussengerecht gerecht: € 18

Gevuld sliptongetje / handgepelde garnalen /

jonge lentespinazie / Ostendaisesaus

- Vlees hoofdgerecht: € 25

Kalfslende met z'n zwezerik / primeurgroentjes /aardappeltaart met wortel / zoete aardappel / oesterzwam / mosterdsaus

- Vis hoofdgerecht: € 25

Gegrilde zeewolf / ratatouille / zucchini mozzarella / broccolicrème / duxelle / Nantuasaus

- Dessert: “onze bonbonnière”  € 12

Harmonie van aardbeien / witte Callebaut chocolade-brownie / kletskop met citroen / muntijs

 

Om geen misverstanden te hebben, en om organisatorische reden vragen wij om uw bestelling enkel via mail naar ons te sturen naar info@restaurantdeooievaar.be en dit vóór woensdag 5 mei 2021.

Na bevestiging sturen wij de werkwijze en meer info voor afhaling.

 

Los van onze gerechten bieden wij ook de wijnmogelijkheden op onze site.

 

Ons extraatje:

Indien u kiest voor een voorgerecht samen met een hoofdgerecht naar keuze bieden wij u gratis het aperitief lepel gerechtje aan.

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wens je te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten