Keuken Restaurant De Ooievaar

Keuken restaurant de OoievaarDe Ooievaar biedt een Franse keuken met een moderne toets.
De chef besteedt de grootste zorg aan het uitzoeken van verse ingrediënten en draagt het gebruik van kwaliteitsproducten hoog in het vaandel. Het paradepaardje van het huis: de zalm, afkomstig uit de eigen zalmrokerij, die op heel diverse manieren kan bereid worden en telkens voor een unieke smaakbeleving zorgt.

Keuken de Ooievaar Francis en Ann mikken op een heel breed publiek: mensen uit verschillende leeftijdscategorieën, maar ook zakenmensen komen hier vaak over de vloer. Kortom, iedereen die de kunst van gezellig dineren tegen een goede prijs-kwaliteitsverhouding weet te waarderen, is hartelijk welkom.

‘Wij bieden klassieke recepten aan, gebaseerd op een traditionele keuken met creatieve nieuwigheden’, vat Francis samen.

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wenst u te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten