Restaurant De Ooievaar

Restaurant de Ooievaar Roeselare

Achter de prachtige gevel van De Ooievaar schuilde ooit een brouwerij met dezelfde naam. In het restaurant vindt u nog een aantal authentieke bierflesjes van brouwerij ‘De Ooievaar’ uit lang vervlogen tijden.

Restaurant Roeselare Francis en Ann hebben met veel respect voor het verleden een sfeervolle zaak gecreëerd waar de koepel met brandglas de gelagzaal een feeërieke glans bezorgt. Het interieur straalt een zekere intieme geborgenheid en een tijdloze klasse uit.

De prachtige binnentuin nodigt uit om buiten te dineren. Al bij een sprankelend lentezonnetje of een warme herfstdag geniet u van de serene rust in de idyllische omgeving. Een aperitief of staande receptie, nagenieten bij een koffie en pousse-café, het kan allemaal.

GastroRSL

Gastronomie in de Rodenbachstreek.Restaurant De Ooievaar is al sinds vele jaren lid van GastroRSL.
Deze vereniging stelt zich tot doel : het voeren van promotie voor de Albrecht Rodenbachstreek. De organisatie probeert voor zichzelf een kwaliteitsnorm voorop te stellen. Collegialiteit primeert boven concurrentie.

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wens je te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten