Allerheiligenweekend 1-3 november

terug naar het overzicht van onze menu's

Allerheiligenweekend

VRIJDAGmiddag 1 NOVEMBER

ZATERDAGmiddag en -avond 2 NOVEMBER

ZONDAGmiddag 3 NOVEMBER 2019

12 u. ‘s middags - 19.30 u. ‘s avonds

Familiemenu

 

Menu

Sprankelende crémant d'Alsace met aperitiefgerecht:

fris slaatje / gerookte en gefarceerde eendenborst / veenbessencompote / Luikse stroop / brioche

– – –

Schelvishaasje / panade met dragon /

tagliatelle van herfstgroentjes /

zalf van butternutpompoen / witte wijnsaus

– – –

Filet van marcassin / gratin met Passendalekaas /

peertje in rode wijn / boszwammen / sauce grand-mère

– – –

Chocolade / sinaasappel /

nougat / speculooscracker

– – –

Koffie of thee met zoetigheden

All-inmenu:  € 75 p.p.