Kant- en- klare traiteurmogelijkheden kerstperiode


Indien u de eindejaarsfeesten in huiselijke sfeer viert, stellen wij enkele van onze traiteurgerechten voor.  Deze gerechten zijn speciaal samengesteld om u de mogelijkheid te bieden, zelf ten volle van de feesttafel mee te kunnen genieten.

 

Onze traiteurmenu kerstperiode 24 en 25/12/2020

 

Koud voorgerecht:  Mousse van fazant / wildrillettes /

confituur van sinaasappel / truffelmayonaise / rucola € 18

of

Warm voorgerecht: Gebakken witte heilbotfilet / venkel /

sojascheut / pastinaakzalf / jus van schaal- en schelpdieren € 18

-----

Ook verkrijgbaar als tussengerecht: € 14

Consommé / fijne kruiden / brunoise van everzwijnham

-----

Vleeshoofdgerecht: Gefarceerde kalkoen / blozend appeltje/ witlof /

knolselder en butternut / oesterzwam /

parmentier op grootmoeders wijze / ganzenleversausje € 25

of

Vishoofdgerecht: Gegrilde zeebaars / julienne van  courgette en prei /

koningstomaat / fettuccini met pesto / saffraansaus € 25

 

Indien u kiest voor een voorgerecht samen met een hoofdgerecht

naar keuze  (€43) bieden wij u als extraatje een aperitiefgerechtje aan.

 

Suggestiedessert

De bonbonnière van De Ooievaar: € 10

Kerstbonbonnière / advocaat / chocolade  /

nougatine / ijs van gezouten karamel

 

 

Ook voorradig:

 

Aperitiefhapje in lepelgerecht € 6 p.p.

Tataki van St -Jakobsvrucht / limoenmarinade / gerookte zalmblokjes / 

wakamé / rode shi-shu / geroosterde cashewnoten

Kreeftenbisque / rouille / toast  0,4 liter € 16 p.p.

Onze gesneden huisgerookte zalm verpakt per 250gr.  € 15 per pakje

Ganzenleverterrine verpakt per 100gr.  € 15 per pakje

 

Gelieve tijdig te bestellen:

Kerstavond en kerstdag: vóór zondag 20 december

info@restaurantdeooievaar.be

 

 

 

 

 

 

Om  misverstanden te vermijden en om organisatorische redenen vragen wij om

uw bestelling vóór zondag 20  december 2020 enkel via mail naar ons te sturen.

 

Met vriendelijke groet

Francis en Ann Vinckier – Veranneman en ons voltallige team

Restaurant De Ooievaar  Noordstraat 91 – 8800 Roeselare tel. 051 20 54 86

info@restaurantdeooievaar.be - www.restaurantdeooievaar.be

 

Lepelgerecht kerstavond-kerstdag:

Tataki van st.- jakobsvrucht/ limoenmarinade/ gerookte zalmblokjes/ wakame/

rode shi-shu/ geroosterde cashewnoten

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze menu's of andere evenementen en acties?
Schrijf je dan hieronder in op onze nieuwsbrief

terug naar het overzicht van onze menu's

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wens je te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten