Kant- en- klare traiteurmogelijkheden oud en nieuw


Indien u de eindejaarsfeesten in huiselijke sfeer viert, stellen wij enkele van onze traiteurgerechten voor. Deze gerechten zijn speciaal samengesteld om u de mogelijkheid te bieden, zelf ten volle van de feesttafel mee te kunnen genieten.

 

Onze traiteurmenu oudejaar 31/12/2020 en nieuwjaar 01/01/2021

 

Koud voorgerecht: Mousse van kreeft  / Noordzeekrab /

tataki van zalm / ciabatta met aioli  € 18

of

Warm voorgerecht: Roodbaars / gegrilde wortel / prei /

koolrabi / zoete puntpaprika / chardonnaysaus € 18

- - - - -

Ook verkrijgbaar als tussengerecht: € 14

Wildconsommé / morieltjes / brunoise van gevogelt

- - - - -

Vleeshoofdgerecht: Filet van hert / peertje in rode wijn/boszwammen /

bataat / puree van knolselder en truffel / sauce grand-mère € 25

of

Vishoofdgerecht: Staartvis / panade met gember / romanesco /

tomaat chimichurri / krieltjes / mulligatawnysaus € 25

 

Indien u kiest voor een voorgerecht samen met een hoofdgerecht naar keuze  (€43)
bieden wij u als extraatje een aperitiefgerechtje aan.

 

Suggestiedessert

De bonbonnière van De Ooievaar: € 10

Hazelnootdelice / meringue / citroencrème /

amandelkoek / ijs van bosvruchten

 

Ook voorradig:

 

Aperitiefhapje in lepelgerecht € 6 p.p.

Délice van fazant /rillettes van vederwild /truffelmayo / chutney van peer /veenbes / notentoast

Kreeftenbisque / rouille / toast  0,4 liter € 18 p.p.

Onze gesneden huisgerookte zalm verpakt per 250gr. € 15 per pakje

Ganzenleverterrine verpakt per 100gr. € 15 per pakje

 

Gelieve tijdig te bestellen voor oudejaar en nieuwjaardag :

vóór 27 december naar info@restaurantdeooievaar.be

-------------------------------------------------------------------

Om organisatorische redenen  en om misverstanden te vermijden, vragen wij om

uw bestelling vóór zondag 27  december 2020 enkel via mail naar ons te sturen.

 

Met vriendelijke groet

 

Francis en Ann Vinckier – Veranneman en ons voltallige team

Restaurant De Ooievaar Noordstraat 91 – 8800 Roeselare tel. 051 20 54 86

info@restaurantdeooievaar.be - www.restaurantdeooievaar.be

 

Lepelgerecht oudejaarsavond-nieuwjaardag :

Delice van fazant/ rillettes van vederwild/ truffelmayo/chutney van peer/veenbes/

notentoast

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van onze menu's of andere evenementen en acties?
Schrijf je dan hieronder in op onze nieuwsbrief

terug naar het overzicht van onze menu's

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wens je te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten