V* Ceviche van gerookte goudbrasem / basilicum / burrata / tomatenvariëteit / guacamole / ijsbergsalade
Ceviche de dorade fumée / basilic / burrata / tomate / guacamole / laitue iceberg
--- of - ou ---
V* Laaggegaarde roodbaars / Toscaanse ratatouille / limoenmayo / venkeltapenade / bouillabaissejus
Sébaste mi-cuit / mayo citron vert / tapenade de fenouil / Ratatouille toscane / sauce bouillabaisse
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
V* Tweede (of derde) voorgerecht is een verrassingstussengerecht
Deuxième (ou troisième) entrée: entremets surprise
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
H* Gegrilde kalfslende / zalf van spianata romana / Pommes Maxime / snijbonen en wortel /eryngii / tripel karmelietsaus
Côte de veau grillée / pommade spianata romana /
Pommes Maxime / haricots verts et carottes / eryngii / sauce tripel Karmeliet
--- of - ou ---
H* Gebakken heilbot / erwtencrème / paksoi / verse linguine met tijm en courgette / mulligatawnysaus (suppl. € 5)
Flétan frit / crème St.Germain / bok choy / linguine fraîche au thym et courgettes / sauce mulligatawny
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
Kaasbordje (suppl. € 15) / Het kaasbordje is vrijblijvend en staat los van het menu.
L'assiette de fromages est sans obligation et est séparée du menu.
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
D* Florentines “classic” style / crémeux van aardbei / chocoladebrownie / violettetoets / sorbet van perzik
Florentines façon « classique » / crémeux fraise / brownie chocolat / touche violette / sorbet de pêche