V* Zomerse salade van surf en turf / krab – rundercarpaccio / burrata met pickles / luchtige gazpacho-espuma
Salade estivale terre et mer – crabe et carpaccio de bœuf / burrata aux pickles / espuma légère de gazpacho
--- of - ou ---
V* Schelvishaasje / brunoisegroentjes / risotto / parmensaankoekje / saffraansaus
Filet d'églefin / brunoise de légumes / risotto / tuile au parmesan / sauce au safran
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
V* Tweede (of derde) voorgerecht is een verrassingstussengerecht
Deuxième (ou troisième) entrée: entremets surprise
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
H* Gebraiseerd piepkuiken / crème van aubergine / ratatouille / duxelle / dauphine aardappel met kalfszwezerik / dragonsaus
Poussin braisé / crème d’aubergine / ratatouille / duxelles / pomme dauphine au ris de veau / sauce à l’estragon
--- of - ou ---
H* Goudbrasem (suppl € 5) / gegrilde groentjes / venkelcrème / patatas bravas / rouille / jus van Bouillabaisse
Dorade royale / légumes grillés / crème de fenouil / patatas bravas / rouille / jus de bouillabaisse
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
Een kaasmoment (suppl. € 15)
Het kaasbordje is vrijblijvend en staat los van het menu.
L'assiette de fromages est sans obligation et est séparée du menu.
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
D* Rode vruchtenmix / coulis van kers / bonbon van violette / amandelijs
Mélange de fruits rouges / coulis de cerise / bonbon à la violette / glace à l’amande