V* Smoked gravlax zalm / tomatencrème met mascarpone / kervelespuma / delice van asperges
Gravlax de saumon fumé / délice d'asperges /mascarpone / crème de tomate / espuma de cerfeuil
--- of - ou ---
V* Gegrilde goudbrasem / oosters getinte ratatouille / paprikagel / koekje van comtékaas / kurkumajus
Dorade royale grillée / ratatouille orientale / gelée de poivrons / biscuit de comté / sauce curcuma
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
V* Tweede (of derde) voorgerecht is een verrassingstussengerecht
Deuxième (ou troisième) entrée: entremets surprise
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
H* Lamskroontje / laaggegaard buikspek /zoete aardappel / eryngii champignon / dauphine aardappeltjes met rozemarijn / lamsjus soubise
Carré d'agneau / poitrine de porc mi-cuite /patate douce /champignon eryngii /pommes dauphines au romarin / jus d'agneau soubise
--- of - ou ---
H* Zeewolf (suppl. € 5 ) / stoemp met lentui / wok asperge en jonge wortel / vitelottekrokantje / mousselinesaus
Loup de mer / wok d'asperges et jeune carotte /croustillant de vitelotte / stoemp à la ciboule / sauce mousseline
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
Kaasbordje (suppl. € 15) / Het kaasbordje is vrijblijvenden staat los van het menu.
L'assiette de fromages est sans obligation et est séparée du menu.
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
D* Bladerdeegje / hazelnootmousse / Italiaanse citroenmerengue / sorbet van aardbei
Pâte feuilletée / mousse noisettes / meringue citron italien / sorbet fraise
V*: voorgerecht – entrée/ H*: hoofdgerecht – plat principal / D*: dessert
--------------------------------------------------------