Meerkeuzemenu

V* Herfstsalade / rillettes van eend / ganzenleverterrine / gele en rode biet / rabarbercompote
Salade d’automne / rillettes de canard / terrine de foie gras / betteraves jaunes et rouges / compote de rhubarbe
 
--- of - ou ---
 
V* Duo van Sint-jakobsvrucht en langzaam gegaard buikspek / butternutcrème / pastinaak / vitelottekrokantje
Duo de noix de Saint-Jacques et de poitrine de porc confite à basse température / crème de butternut / panais / croustillant de vitelotte
 
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
 
V* Tweede (of derde) voorgerecht is een verrassingstussengerecht
Deuxième (ou troisième) entrée: entremets surprise
 
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
 
H* Marcassin haasje / blozend appeltje / millefeuille met Passendalekaas / groene kool / boszwammen / poivradesaus
Filet pur de marcassin / pomme légèrement rosée / millefeuille au fromage de Passendale / chou vert / champignons des bois / sauce poivrade
 
--- of - ou ---
 
H* Roodbaarsfilet (suppl. € 5) / stoemp van selder en bataat / gepofte quinoa / Ostendaisesaus
Filet de rouget / purée de céleri et de patate douce / quinoa soufflé / sauce ostendaise
 
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
 
Het kaasmoment (suppl. €15)
Bordje met vier kazen / harde / zachte / blauw geaderde / geitenkaas notenmengeling en bijgaande garnituur
Het kaasbordje is vrijblijvend en staat los van het menu.
Assiette de quatre fromages / fromage à pâte dure / fromage à pâte molle / fromage bleu / fromage de chèvre / mélange de noix et garniture assortie
Le plateau de fromages est facultatif est servi en dehors du menu.
 
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
 
D* Gepocheerde peer / witte chocoladebrownie / crème anglaise / kaneelijs
Poire pochée / brownie au chocolat blanc / crème anglaise / glace à la cannelle
 
 
 
--------------------------------------------------------

Uitleg bij het menu

”GASTRO-GENOEGEN”

”Het “GASTRO-GENOEGEN” menu kan als volgt,

korter of uitgebreider worden samengesteld:

Le menu «GASTRO-GENOEGEN» peut être réduit ou étendu de la façon suivante:

 

het menu met 1 voorgerecht € 65

V* Voorgerecht naar keuze

H* Hoofdgerecht naar keuze

D* Dessert

het menu met een 2e voorgerecht € 85

V* Voorgerecht naar keuze

V* Verrassingstussengerecht

H* Hoofdgerecht naar keuze

D* Dessert

het menu met een 3e voorgerecht € 110

V* Het eerste voorgerecht

V* Het tweede voorgerecht

V* Het verrassingstussengerecht

H* Het hoofdgerecht naar keuze

D* Dessert

 

V*: voorgerecht – entrée

H*: hoofdgerecht – plat principal

D*: dessert



Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van onze menu's of andere evenementen en acties?
Schrijf u dan hieronder in op onze nieuwsbrief.

terug naar het overzicht van onze menu's

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare én ons restaurant beschikt over een tweede inrit achteraan via de Uilstraat 26, waar u vlot toegang hebt tot onze private parking.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wenst u te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten