V* Tataki van kort gebakken tonijn / sesam /
wasabi / panko / burrata / tapenade van olijven
Tataki de thon poêlé court / sésame /
wasabi / panko / burrata / tapenade d'olives
--- of - ou ---
V* Gebakken rode poon / gebrande makreel / limoen-mascarpone / vitelotte / pastinaak / ostendaisesaus
Grondin rouge poêlé / maquereau rôti / mascarpone citron vert / vitelotte / panais / sauce ostendaise
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
V*Tweede (of derde) voorgerecht is een verrassingstussengerecht
Deuxième (ou troisième) entrée: entremets surprise
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
H*Gelakte eendenborst / rösti / broccoli /
crumble van spek / shi-take / wortel / rozemarijnsaus
Magret de canard laqué / rösti / brocoli /
crumble de bacon / shi-take / carotte / sauce romarin
--- of - ou ---
H*Skrei haasfilet / juliennegroentjes /
stoemp met selder / blanke botersaus
Filet de skrei / julienne de légumes /
stoemp sauce céleri / beurre blanc
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
Kaasbordje(suppl. € 15) /
Het kaasbordje is vrijblijvend en staat los van het menu.
L'assiette de fromages est sans obligation et est séparée du menu.
– – – – – – – – – – – – – – – – – –
D*Appeldélice / chocoladecrémeux / ananas-gel /
honingcrumble / gezouten karamelijs
Délice aux pommes / crème chocolat / gel ananas /
crumble au miel / glace caramel salé
V*: voorgerecht – entrée/ H*: hoofdgerecht – plat principal / D*: dessert
--------------------------------------------------------