Onze kaart

 

V*Tartaar van huisgerookte zalm / dille / rode biet / zure room V*€ 29
Tartare de saumon fumé maison / aneth / betterave / crème épaisse

-------------

V*Gebakken ganzenlever / laaggegaard buikspek / gekarameliseerde  appeltjes / Luikse stroop V*€ 30
Foie gras poêlé / lard de poitrine mi-cuit / pommes caramélisées / sirop de Liège

-------------

V*- H* Vegetarisch wokgerecht / seizoensgebonden groenten V* € 28  – H* € 35
Wok végétarien oriental / légumes de saison

-------------

V*- H* Noorse skreifilet / stoemp van pijpajuintjes en selder / Nantua-saus V* € 32  – H* € 40
Filet de skrei / stoemp d'oignons de printemps et céleri / sauce Nantua

-------------

H* Gebakken Noordzeetong / pommes pont neuf / peterseliesaus  H* € 45
Sole de la Mer du Nord au four / pommes pont-neuf / sauce au persil

-------------

H*West-Vlaams wit-blauw rund / duxelle /gekonfijte sjalotten /
pommes Maxime / groene pepersaus H* € 42
Boeuf blanc-bleu de Flandre occidentale / duxelles /
Echalotes confites / pommes Maxime / sauce poivre vert 

-------------

V*:Voorgerecht- entrée  / H*: Hoofdgerecht-plat principal

 

 



Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van onze menu's of andere evenementen en acties?
Schrijf u dan hieronder in op onze nieuwsbrief.

terug naar het overzicht van onze menu's

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wenst u te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten