Onze kaart

V* Huisgerookte zalm / een klassieker / zoals het hoort  V* € 32
Saumon fumé maison /classique / comme il faut
 
V* Ganzenleverterrine / compote van rabarber / brioche  V* € 34
Terrine de foie d'oie / compote de rhubarbe / brioche
 
V*- H* Rundercarpaccio / frisse seizoenssalade  V* € 30
   (dit gerecht als hoofdgerecht) met gebakken  krieltjes H* € 40
Carpaccio de bœuf / salade fraîche de saison
   (ce plat en plat principal) avec des pommes grenailles sautées
 
V*- H* Vegetarisch wokgerecht / seizoensgebonden groenten V* € 29  – H* € 38
Wok végétarien oriental / légumes de saison  
 
V*- H* Kabeljauwhaasje / salsa van tomaat / ostendaise saus V* € 37
  (dit gerecht als hoofdgerecht)  met geprakte aardappeltjes / H* € 42
Filet de cabillaud / salsa de tomates / (ce plat en plat principal)purée de pommes de terre / sauce ostendaise
 
H* Noordzeetong / klassiek /op de wijze van de molenaarsvrouw H* €  52
Sole meunière / classique
 
H* Tussenrib van het rund  / Pommes Pont Neuf / gegrilde groentjes / choronsaus H* € 48
Entrecôte de bœuf / Pommes Pont Neuf / légumes grillés / sauce choron 
 
 
V*:Voorgerecht- entrée  / H*: Hoofdgerecht-plat principal

 

 



Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van onze menu's of andere evenementen en acties?
Schrijf u dan hieronder in op onze nieuwsbrief.

terug naar het overzicht van onze menu's

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wenst u te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten