Desserts

Bordje met vier kazen / notenmengeling / garnituur /

        harde / zachte / blauw geaderde / geitenkaas € 14

Assiette de fromages /

mélange de noix/garniture

 

Suggestie surprise / naar inspiratie van de chef  € 18

Suggestion / dessert du jour /

inspiré par le chef

 

Sabayon van Marsala / geroosterde amandelen / vers fruit € 19

Sabayon Marsala/

amandes grillées/fruits frais

 

Torentje van frambozen / kletskop / vanille-ijs € 17

Tourelle de framboises /

galette de pralin / glace vanille

 

Delice van perzik / aspic van framboos /

        pistache-parel / citroenijs  € 15

Délice de pêche / aspic de framboise /

perle pistache / glace citron

 

IJssoufflé van limoen / aardbeien / merengue /

        crumble van pistachenoten  € 16

Soufflé glacé au limon/

fraise / meringue / crumble pistache

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van onze menu's of andere evenementen en acties?
Schrijf u dan hieronder in op onze nieuwsbrief.

terug naar het overzicht van onze menu's

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wenst u te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten