Desserts

Bordje met vier kazen / notenmengeling / garnituur / harde / zachte / blauw geaderde / geiten-kaas € 14

Assiette de fromages / mélange de noix / garniture

 

Suggestie / dessert van de dag /

naar inspiratie van de chef  € 18

Suggestion / dessert du jour

 

Gekarameliseerde appeltjes / bladerdeeg /

crème suisse / praliné-ijs / citroenmerengue € 16

Pommes caramélisées / pâte feuilletée /
crème suisse / glace pralinée / meringue au citron

 

Bonbonnière / gepocheerde peer / chocolade-ijs /

witte chocoladesaus € 15

Bonbonnière / poire pochée / glace au chocolat / sauce au chocolat blanc

 

Jubileumkersen / gebrande amandelen / vanille ijs  € 14

Cerises jubilé / amandes grillées / glace à la vanille

Sabayon van Rodenbach Fruitage / bosbessen sorbet € 17

Sabayon au Rodenbach Fruitage / sorbet à la myrtille

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van onze menu's of andere evenementen en acties?
Schrijf u dan hieronder in op onze nieuwsbrief.

terug naar het overzicht van onze menu's

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wenst u te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten