Desserts

Bordje met vier kazen / notenmengeling / garnituur / harde / zachte / blauw geaderde / geitenkaas € 15
Assiette de fromages /mélange de noix / garniture
 
Suggestie surprise / naar inspiratie van de chef € 18
Suggestion / dessert du jour / inspiré par le chef
 
Sabayon / klassiek / vanilleroomijs / geparfumeerd met advocaat (vanaf 2 personen) € 18 p.p.
Sabayon classique / glace à la vanille / parfumé à l'avocat
 
“Dame blanche” / HET tijdloos dessert / romig vanille-ijs / overgoten met warme, pure Callebaut chocolade. € 16
Dame blanche, LE dessert intemporel / glace crémeuse à la vanille / garnie de chocolat Callebaut chaud et pur
 
Karamelmousse / kletskop / chocokrispies / passiecoulis / cassisijs € 17
Mousse de caramel / tuile croquante / croustillants au chocolat / coulis passion / glace de cassis
 
Jubileumkersen / gebrande amandelen / vanille-ijs € 15
Cerises jubilé / amandes grillées / glace à la vanille



Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte gehouden worden van onze menu's of andere evenementen en acties?
Schrijf u dan hieronder in op onze nieuwsbrief.

terug naar het overzicht van onze menu's

Private parking

Via de Noordstraat bereikt u via een aparte toegangspoort naast het restaurant, onze ruime private parking, een luxe in het centrum van een drukke stad als Roeselare.

Op feestdagen zijn wij ’s avonds gesloten.
Uitzonderlijk openen wij onze zaak op sluitingsdagen voor groepen vanaf 30 personen.

Reserveren

Wenst u te reserveren in ons restaurant ?
Klik dan op de knop hieronder:

Openingsuren

Maandag gesloten gesloten
Dinsdag gesloten gesloten
Woensdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Donderdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Vrijdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zaterdag 12 u. - 13.30 u. 19 u. - 20.30 u.
Zondag 12 u. - 13.30 u. gesloten