Traiteurgerechten Restaurant De Ooievaar

Traiteurmogelijkheden: 2019 – 2020

Indien u de eindejaarsfeesten in huiselijke sfeer viert,

stellen wij enkele van onze traiteurgerechten voor.

Deze gerechten zijn speciaal samengesteld om u de mogelijkheid te bieden,

zelf ten volle van de feesttafel mee te kunnen genieten.

 

Traiteurmenu

Warme en koude aperitiefhapjes (3 koude en 2 warme)

-

Kabeljauwfilet / wok van prei /

smeuïg pureetje met zongedroogde tomaat /

spinazie / beurre nantaise

-

Potage Dubarry/ toets van truffel

-

Jonge hertenrug /  knolselder /

gekaramelliseerde zilveruitjes /

blozend appeltje / trappistennat

 

Menu € 48

Andere afhaalgerechten:

Aperitiefhapjes (3 koude en 2 warme) € 18

Potage Dubarry/ toets van truffelV € 12

Kreeftenbisque / rouille / toast V € 18

Klassieke huisgerookte zalm met zijn garnituur  V € 16

Carpaccio van tataki marcassin /  Parmezaanse kaas / truffelmayonaise  V € 15

Terrine van ganzenlever / chutney van appel en rozijnen / toast V € 18

Gegrilde griet / spinazie / aardappelmousseline / beurre Nantaise V € 19 /  H € 29

Zeeduivel / à l’Ostendaise / krieltjes met rozemarijn / oesterzwammen V € 16 /  H € 26

Kalfszwezeriken / knolselderstoemp / graanmosterdsaus H € 37

Nootjes van reebok  / grand veneur / garnituur uit velden en bossen H € 32

 

De voorgerechten zijn zonder aardappelbereidingen.

 

Ook verkrijgbaar:

Onze huisgerookte zalm € 45/kg

 

Gelieve tijdig te bestellen:

Voor kerstavond en kerstdag: vóór 20 december

Voor oudejaarsavond en nieuwjaardag: vóór 27 december

Graag alle bestellingen doorsturen per mail: info@restaurantdeooievaar.be