Overwinteren in “De Ooievaar”

terug naar het overzicht van onze menu's

Winter-midweek 2020

 

Na de midweek-herfsttafel voorzien we tijdens de winterperiode 2020 op donderdagmiddagen en donderdagavonden traditionele en klassieke gerechten.

 

09 januari:       eendenborst met sinaasappelsaus

16 januari:       Noorse zalm in mousselinesaus

23 januari:       Gebraiseerde kalfswangetjes in wintergroentjes

30 januari:       gevulde kwartel met champignons

06 februari:     Rogvleugel met kappertjes en preistoemp

05 maart:        Mechelse kip archiduc

12 maart:        tussenrib met bearnaisesaus en verse frietjes

19 maart:         lamsribbetjes in tijm-saus

 

 

Inbegrepen:

mousserende crémant met aperitiefgerecht,

het wintergerecht van die datum, koffie of thee

met wintertoetje, 2 glazen passende wijn en water

 

Prijs: € 42 all-in

 

Graag reservatie met vermelding: wintermidweek.

Op deze donderdagmiddagen en -avonden verwelkomen wij u graag vanaf 12 u. en 's avonds om 19.30 u.