Om af te sluiten

terug naar het overzicht van onze menu's

Bordje met vier kazen / notenmengeling / garnituur /
   harde / zachte / blauw geaderde / geitenkaas € 14
Assiette de fromages / mélange de noix / garniture
 
Suggestie / dessert van de dag /
   naar inspiratie van de chef  € 18
Suggestion / dessert du jour
 
Gemarineerde abrikoos / witte chocoladebrownie /
   amandelijs / koude sabayon van kriekbier  € 12
Abricot mariné / brownie au chocolat blanc /
glace aux amandes / sabayon froid à la bière de cerise
 
Torentje van rode vruchten /
   banketbakkersroom / stracciatella ijs  € 15
Tourelle de fruits rouges / crème pâtissière / glace stracciatella
 
Karamelmousse / amandelkoekje / peer / vanilleijs € 13
 Mousse au caramel / Biscuit d'amande / poire / glace vanille
 
Variant van de klassieke Dame Blanche € 14
Variation d'une Dame Blanche classique