Paasmenu 85 all-in

terug naar het overzicht van onze menu's

zaterdag 31 maart en zondagmiddag 1 april 2018
Aanvang ‘s middags om 12.15 u. / 's avonds om 19.30 u.
 
 
Mousserende crémant d' Alsace met aperitiefgerecht:
tartaar van skrei / bieslookdressing /
crackers met basilicum / venkel Henri Bardouin
– – –
Goudbrasem / gegrild / saffraanpanade /
 burrata / tomatenfondue / blanke botersaus
– – –
Mulligatawnysoep / noedels / tongschar
– – –
Lamskroon / persillade / asperges /
duxelle / peultjes en wortel / rösti met pancetta
– – –
Tarte tatin / stracciatella-ijs / amandelkoekje
– – –
Koffie of thee met
geneugten van de paasklok
 
Paasmenu met wijnen,
water en koffie:  € 85 p.p. all-in
 
 
Voor deze uitzonderlijke evenementen
aanvaarden wij geen kredietkaarten, maar wel bankkaarten.