Traiteurmogelijkheden eindejaar 2017 - 2018

terug naar het overzicht van onze menu's

Indien u de eindejaarsfeesten in huiselijke sfeer viert,

stellen wij enkele van onze traiteurgerechten voor.

Deze gerechten zijn speciaal samengesteld om u de mogelijkheid te bieden,

zelf ten volle van de feesttafel mee te kunnen genieten.

 

Traiteurmenu

Warme en koude aperitiefhapjes 

(3 koude en 2 warme)

-

Witte heilbot / prei / witte wijnsaus

stoemp van zongedroogde tomaat en shiitake

-

Soepje van knolselder / buikspek / croutons met tandoori

-

Marcassin filet pur / appel / gratin pancetta /

koolvariëteit / raapjes / wortel / trappistennat Chimay Bleu

 

Menu € 48

 

Andere traiteurmogelijkheden:

Aperitiefhapjes (3 koude en 2 warme) € 15

Soepje van knolselder / buikspek / Parijse champignon V € 8

Kreeftenbisque / rouille / toast V € 18

Klassieke huisgerookte zalm met zijn garnituur  V € 16

Carpaccio van tataki marcassin /  Parmezaanse kaas / truffelmayonaise  V € 15

Terrine van ganzenlever / chutney van appel en rozijnen / toast V € 18

Gegrilde griet / spinazie / mousselineaardappel / beurre nantaise V € 19 /  H € 29

Zeeduivel / à l’Ostendaise / krieltjes met rozemarijn / oesterzwammen V € 16 /  H € 26

Kalfszwezeriken / pomme soubise / graanmosterdsaus H € 37

Reebokfilet grand veneur / garnituur uit velden en bossen H € 32

 

De voorgerechten zijn zonder aardappelbereidingen.

 

Ook verkrijgbaar:

Onze huisgerookte zalm € 45/kg

 

Gelieve tijdig te bestellen:

 

Voor kerstavond en kerstdag: vóór 20 december.

Voor oudejaarsavond en nieuwjaarsdag: vóór 27 december.

Graag alle bestellingen doorsturen per mail: info@restaurantdeooievaar.be