menu GASTRO-GENOEGEN (kan verkort of iets uitgebreider)

terug naar het overzicht van onze menu's

Menu     ”GASTRO-GENOEGEN” 

V * Tonijncarpaccio / gravelax / gerookte paling  / wakamé / limoendressing

---  of-ou  ---

V * Kabeljauwhaasje / spinazie / oosters krokant / mosseljus

 


Tweede voorgerecht: verrassingstussengerecht

Deuxième entrée: entremets surprise

 

 
 

 

 

H *Belgisch blauw-wit Runderfilet /

Provençaals kroketje / crème van gele wortel / jus van porto en sjalot

---  of-ou  ---

H * Roodbaarsfilet / (suppl. vishoofdgerecht € 5)

prei en selderstoemp / duxelle van Parijse champignon / kappertjessaus

 

 

Kaasbordje /(suppl. € 14)

Het kaasbordje staat los van het menu en is vrijblijvend.

Assiette de fromagesaffinés

 

 
 

 

 

D * Witte chocolademousse /

		sorbet van framboos / crème van karamel

--------------------------------------------------------

Uitleg bij het menu

”GASTRO-GENOEGEN”

”Het “GASTRO-GENOEGEN” menu kan als volgt 

korter of uitgebreider worden samengesteld

Le menu «GASTRO-GENOEGEN» peut être réduit ou étendu de la façon suivante.

 

Menu met 1 voorgerecht

  Le menu avec une entrée

V *  Voorgerecht naar keuze

H *  Hoofdgerecht naar keuze

D *  Dessert

Menu € 48 -   De bijgaande wijnen zijn niet inbegrepen. We serveren ze per glas.

                Menu avec une entrée au choix,

le plat principal au choix et le dessert.

 

Menu met een 2e voorgerecht

Le menu avec une deuxième entrée

V *  Voorgerecht naar keuze

V *  Verrassingstussengerecht

H *  Hoofdgerecht naar keuze

D *  Dessert

Menu € 63 -    De bijgaande wijnen zijn niet inbegrepen. We serveren ze per glas.

                Menu avec 2 entrées

donc une entrée au choix et un entremets surprise, le plat principal au choix et le dessert.

 

Menu met een 3e voorgerecht

Le menu avec une troisième entrée

V * Het eerste voorgerecht

V * Het tweede voorgerecht

V * Het verrassingstussengerecht

H * Hoofdgerecht naar keuze

D * Dessert

Menu € 76 -   De bijgaande wijnen zijn niet inbegrepen. We serveren ze per glas.

                    Menu avec 3 entrées,

le plat principal au choix et le dessert.

Wij serveren dit menu per tafel.  -  Nous servonscemenu par table.

 V * = voorgerechten - les entrées

H * = hoofdgerechten - les plats principaux