Traiteurgerechten Restaurant De Ooievaar

Indien u een receptie of feestmaaltijd in huiselijke sfeer viert voor een belangrijk evenement of gelegenheid in uw bedrijf, stellen wij u graag enkele van onze traiteurgerechten voor.

Deze gerechten zijn speciaal samengesteld om u de mogelijkheid te bieden, zelf ten volle van de feesttafel mee te kunnen genieten of het nu met of zonder bediening is.

Vraag ons telefonisch of per mail wat de seizoensgerechten van deze maand zijn.

Vrijblijvend maken wij een voorstel voor deze speciale gelegenheid.


 

Traiteurmogelijkheden eindejaar 2017 - 2018

 

Traiteurmenu

Warme en koude aperitiefhapjes 

(3 koude en 2 warme)

-

Witte heilbot / prei / witte wijnsaus

stoemp van zongedroogde tomaat en shiitake

-

Soepje van knolselder / buikspek / croutons met tandoori

-

Marcassin filet pur / appel / gratin pancetta /

koolvariëteit / raapjes / wortel / trappistennat Chimay Bleu

 

Menu € 48

 

Andere traiteurmogelijkheden:

Aperitiefhapjes (3 koude en 2 warme) € 15

Soepje van knolselder / buikspek / Parijse champignon V € 8

Kreeftenbisque / rouille / toast V € 18

Klassieke huisgerookte zalm met zijn garnituur  V € 16

Carpaccio van tataki marcassin /  Parmezaanse kaas / truffelmayonaise  V € 15

Terrine van ganzenlever / chutney van appel en rozijnen / toast V € 18

Gegrilde griet / spinazie / mousselineaardappel / beurre nantaise V € 19 /  H € 29

Zeeduivel / à l’Ostendaise / krieltjes met rozemarijn / oesterzwammen V € 16 /  H € 26

Kalfszwezeriken / pomme soubise / graanmosterdsaus H € 37

Reebokfilet grand veneur / garnituur uit velden en bossen H € 32

 

De voorgerechten zijn zonder aardappelbereidingen.

 

Ook verkrijgbaar:

Onze huisgerookte zalm € 45/kg

 

Gelieve tijdig te bestellen:

 

Voor kerstavond en kerstdag: vóór 20 december.

Voor oudejaarsavond en nieuwjaarsdag: vóór 27 december.

Graag alle bestellingen doorsturen per mail: info@restaurantdeooievaar.be